Vloersystemen

Vloeroplossingen

De keuze voor een bepaald soort vloer is afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft en van welke activiteiten er plaatsvinden. In nauwe samenwerking met onze leveranciers zijn wij thuis is een scala aan markten. Van professionele vloeren in de voedingsmiddelen en chemische industrie tot vloeren voor kantoren, de automobielsector, gezondheidszorg en horeca.

linoleum vloer voor winkel en retail

Vinyl & Linoleum

Vinyl en linoleum vloeren zijn geschikt voor diverse sectoren, van kantoren tot gezondheidszorg en van onderwijs tot openbare ruimte. Voor iedere sector en iedere ruimte is er een passende oplossing. Tevens kunt u kiezen uit talloze kleuren en designs.

Tapijttegels

Praktisch en kwalitatief hoogwaardig tegeltapijt is geschikt voor allerlei sectoren, zoals kantoren, winkels en hotels. Een ware designvloer creëert u  door het gebruik van verschillende kleuren, texturen en/of designs naast elkaar. 

tegeltapijt ontworpen met design als uitgangspunt
epoxy gietvloer

Gietvloeren

Een gietvloer wordt, vanwege zijn uitermate hoge mechanische en chemische resistentie, veelal als slijt- en/of vloeistofdichte afwerking gebruikt op plaatsen waar een hoge belasting geldt, zoals in werkplaatsen, magazijnen, drukkerijen en productieruimten in de metaalverwerkende, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

Entreematten, logomatten en schoonloopzones

Alle entreematten hebben in principe hetzelfde doel: voorkomen dat vuil en/of vocht een gebouw binnenkomt via de schoenzolen. Er zijn talloze uitvoeringen mogelijk, afhankelijk van het doel en de situatie. Ook een entreemat met bijvoorbeeld een bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden.

Entreemat voor bedrijf

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer?

Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u!