Schoolmeubilair

Wees voorbereid op de toekomst met een optimale leeromgeving

Een gebouw waarin lessen worden verzorgd moet vormgegeven worden met een kijk op onderwijs in het achterhoofd. Met creatieve inrichtingsideeën en eigentijdse producten kunnen wij uw visie op onderwijs vertalen naar een optimale leeromgeving. 

Wij geloven in het creëren van een omgeving die ervoor zorgt dat creativiteit en innovatieve leerervaringen worden gestimuleerd. De inrichting van een school of klas wordt afgestemd op uw onderwijsvisie en onderwijsmethode. Wordt er vooral klassikaal onderwijs gegeven of is er sprake van een combinatie van projectmatig werken, samenwerkend leren, interactief leren en klassikale instructie? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes. 

 

Ahrend Auditorium Meubilair
Presikhaaf Schoolmeubilair voor lager onderwijs
Digibord interactief whiteboard
Vanerum Digibord Oplossingen

Voorbereid op de toekomst

De ontwikkelingen in het onderwijs gaan snel. Klassikaal onderwijs wordt steeds vaker gecombineerd met individueel en projectmatig werken. Kinderen worden voorbereid op een tijd waarin kritisch denken, creativiteit, ICT-vaardigheden en samenwerken van groot belang zijn. Maar is voor elke activiteit ook een eigen ruimte nodig? In werkelijkheid zult u het soms moeten doen met de middelen die u heeft. Multi-functionaliteit wordt daarom steeds vaker als uitgangspunt gebruikt. Dat resulteert in losse elementen als verrijdbare kasten, scheidingswanden en tafels op wielen. Hiermee maakt u van die ene centrale ruimte, steeds weer de ruimte die past bij een bepaalde activiteit.

Onze Merken