Schermen & Panelen

Het creëren van dynamische werkplekken was nog nooit zo eenvoudig

Verplaatsbare systeemwanden zijn dé oplossing om uw werkruimte in te delen. De wanden verdelen elke grote ruimte in een handomdraai in meerdere kleinere functionele ruimtes. En wilt u na verloop van tijd uw ruimtes opnieuw indelen? Dan zijn de wanden eenvoudig te demonteren en her te gebruiken. Keer op keer!

Het kiezen van de juiste soort scheidingswand begint bij uw wens om een specifieke ruimte op te splitsen. Wat wilt u precies bereiken met de splitsing en waar moet de scheidingswand aan voldoen? Kiest u voor een praktische en vooral functionele scheidingswand voor, bijvoorbeeld, uw werkplaats? Of bent u op zoek naar een hoogwaardige scheidingswand voor een nette en luxe kantooromgeving? Samen met u vinden wij altijd de beste oplossing!

Ahrend | Modulaire Concentration Corner met akoestische functie
schermen en panelen voor op kantoor
Markant Office | Cubicle schermen
frontpanelen voor scheiding tussen bureaus
Ahrend | frontpanelen voor een scheiding tussen bureaus
modulaire, functionele space-in-space oplossing

altijd de juiste oplossing voor uw ruimte

Van concept t/m realisatie kunt u op ons rekenen! Elke ruimte zien wij als een uitdaging waardoor wij zorgen voor een maatwerkoplossing die bij uw bedrijf past. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor scheidingswanden op uw kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op!