Project Management

Project Management, uw project onze zorg

Bij het inrichten van een kantoor of pand komt heel wat technische kennis en afstemming kijken. Het plaatsen van systeemwanden,  projectmeubilair en leggen van een vloer gaat vaak niet zonder aanpassingen aan plafonds, verlichting, data, luchtbehandeling, beveiligingsinstallaties, reparaties aan vloeren, indelingsplattegronden en verhuisplannen. Met projectmanagement van Caribbean Innovation weet u zeker dat alle zaken optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Een succesvolle verbouwing, renovatie of herinrichting vergt veel voorbereiding, een reële planning en een vakkundige uitvoering. Caribbean Innovation neemt u het gehele traject uit handen. Van de sloopwerkzaamheden tot het realiseren van een geheel nieuw interieur, en alles daartussen.

inrichten van kantoor of pand
project management

Tot in de puntjes verzorgd

  • Voorbereiding. Aan elke verbouwing, verhuizing of nieuwbouw gaat een goed ontwerp door een architect vooraf. Vaak wordt dit gecombineerd met een efficiëntere indeling en een nieuw inrichtingsconcept. Tijdens deze fase komen wij in beeld. Wij hebben gespecialiseerde projectmanagers met ruime ervaring in huis die dit traject professioneel opzetten.
  • Realisatie. We begeleiden het project en coördineren alle werkzaamheden zodat u daar geen omkijken naar heeft. Tijdens het project geven we uitvoering aan de gemaakte planningen en bewaken we de kosten.   
  • Nazorg. Periodiek komen we bij u terug om het geheel te checken en waar nodig reparaties te doen. U krijgt de beste service, van begin tot eind. 
Door ons uitstekende netwerk, onze korte communicatielijnen en het werken met een vast aanspreekpunt, kunt u rekenen op een minimale belasting en een maximaal resultaat. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons projectmanagement en expertise voor de inrichting van uw kantoor of pand. Neem contact met ons op voor een afspraak!