Opslagsystemen

Archiefsystemen op maat

Waarom lijkt uw depot, archief of magazijn altijd te klein? Zelfs nieuwe opslagruimtes zijn binnen korte tijd weer helemaal gevuld. Of is dat maar schijn? Vaak wordt de opslagruimte veel minder efficiënt gebruikt dan u zou denken. Wij creëren opslagoplossingen waarmee de beschikbare ruimte optimaal wordt benut. Ruimtegebruik is echter nog maar het begin van het verhaal. Onder welke condities wilt u uw spullen opslaan? En hoe zorgt u dat u items ook weer snel uit de opslag kunt halen?

Wij bieden u een opslagoplossing op maat. Van stofarme, geklimatiseerde depotsystemen voor musea tot verrijdbare, gestapelde kastsystemen voor bibliotheken, kantoren en de industriële sector. 

Archiefkasten voor kantoor
Magista | Verrijdbare systeemkasten
Archief opslagsysteem
Magista | Archief opslagsysteem
Uittrekbare legborden
Magista | Uittrekbare legborden

OPSLAGSYSTEMEN VOOR ALLE SITUATIES​

Er is een opslagsysteem voor vrijwel elke situatie. Van robuuste magazijnstellingen en legbordsystemen in meerdere etages tot verrijdbare depotkasten en speciale opslagsystemen voor textiel. Samen met u selecteren wij de meest geschikte oplossingsrichting voor uw specifieke situatie. Vervolgens zorgen we ervoor dat deze oplossing optimaal wordt afgestemd op uw eisen en wensen. Daarbij letten we op alle aspecten, zoals efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte, afwerking en vormgeving van de opslagsystemen, en logistieke en klimatologische aspecten.

Uittrekframes voor hangmappen
Magista | Uittrekframes voor hangmappen

Uiteraard adviseren wij u graag bij het bepalen van het beste opslagsysteem voor uw specifieke situatie. Naast opslagsystemen helpen wij u ook graag met ander maatwerk zoals balies, wanden, kasten, bibliotheekinrichting en winkelinterieur.

 

Industrie opslagsystemen