Lease & Huur

U wilt uw pand inrichten... Heeft u al eens aan leasen gedacht?

Geen omkijken naar meubilair, alles zorgeloos geregeld voor één vast bedrag per maand. Caribbean Innovation blijft eigenaar van het meubilair, u betaalt enkel voor het gebruik van het meubilair.  

Voor tijdelijke projecten bieden wij speciale lease-contracten aan, zodat u snel aan de slag kunt zonder dure investering. Het leasen van meubilair is niet alleen een manier om flexibel om te gaan met de inrichting van werkplekken, maar het biedt ook financiële speelruimte. 

huren van kantoormeubilair
office furniture

Zorgeloos gebruiken in plaats van aanschaffen

Bij de start van een onderneming of uitbreiding van een organisatie wordt veel tijd en geld besteed aan de inrichting. Men dient rekening te houden met zaken zoals huisstijl, kwaliteit, wetgeving en persoonlijke voorkeuren. Een traject dat soms maanden in beslag kan nemen. 

Door kantoormeubilair te leasen of huren wordt niet alleen een dergelijke overbruggingsperiode ondervangen, maar het heeft ook grote financiële voordelen. Het is niet noodzakelijk om direct een grote uitgave te doen en u kunt per periode bekijken wat er nodig is, zonder dat de bedrijfsprocessen stagneren. 

Is het leasen van kantoormeubelen een interessante optie in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden naast elkaar te leggen.