Creëer de perfecte werkplek, aangepast aan uw manier van werken

Velen van ons brengen meer tijd door op hun kantoor dan waar dan ook; uw kantoor is uw tweede thuis. Dus waarom zou u uw werkplek niet omtoveren tot  iets dat comfortabel, aantrekkelijk en inspirerend is?

Inspirerende werkomgevingen bieden, dat is wat wij doen. Iedere organisatie is uniek. We komen daarom eerst naar u toe om uw bedrijf te bekijken. Vervolgens kunnen we, samen met u, de meest efficiënte, comfortabele en inspirerende werkplek creëren, aangepast aan uw manier van werken. 

Ahrend zit-sta bureau
Ahrend Comfortwerkplek
Interstuhl PUREis3 bureaustoel
Interstuhl PUREis3 bureaustoel
Triumph Everyday vergadertafel
Triumph Everyday vergadertafel
Lang zitten brengt schade toe aan je lichaam

VEILIG, GEZOND EN EFFICIENT WERKEN​

Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis over alle aspecten van ergonomisch werken. Die kennis zetten zij in om medewerkers in staat te stellen hun werk  optimaal te doen. Dat wil zeggen: veilig en gezond, maar ook zo efficiënt mogelijk. Ergonomisch werken bevordert het plezier in het werk en daarmee de productiviteit. Het voorkomt fouten, ongelukken en uitval. Wij helpen u graag om uw werkomgeving optimaal af te stemmen op de mensen die er werken.

Onze Merken

Garantie en nazorg

Garantie

We weten zeker dat onze producten goed en duurzaam zijn. Daarom durven we op ons kantoormeubilair gerust minimaal 5 tot 10 jaar garantie te geven. We bieden u kennis-, keuze- en kwaliteitsgarantie. Daarin zijn we uniek. Jarenlange garantie geeft u extra zekerheid.

Servicerondes

U krijgt de beste service, van aankoop tot after sales. Bij projectinrichtingen worden er periodiek servicerondes uitgevoerd om te controleren of het geleverde meubilair voldoet aan de wensen en eisen van de eindgebruikers. Deze service is natuurlijk helemaal gratis!

Onderhoud & Reparatie

Uiteraard streven wij naar een optimale productkwaliteit. Mocht er na ingebruikname toch een afwijking blijken te zijn dan voeren wij, al dan niet binnen garantie, reparaties uit.