Horeca & Outdoor Meubilair

Ontvang uw gasten in een uitnodigend interieur

Gastvrijheid beleven, voelen en ervan genieten. Van bruin café tot trendy loungeclub, van knusse lunchroom tot eigentijds restaurant, van comfortabel terras tot buiten dineren, van luxe bed & breakfast tot internationaal businesshotel; wij kunnen invulling geven aan uw wensen.

Caribbean Innovation is graag uw gids bij het vertalen van uw idee naar de realisatie. Op basis van uw concept, uw wensen en uw budget schetsen wij uw toekomstig interieur. In nauw overleg met u stemmen wij ontwerp en meubilair af op uw doelgroep. Wij begeleiden uw project van start tot finish. Deskundig, creatief en met passie. Zodat u zich kunt concentreren op de feestelijke opening!

Satelliet Restaurant Meubilair
Meubilair voor cafe en restaurant
De Valk Horecameubilair
Telescope Casual Outdoor meubilair
Stoelen voor restaurant, bar, hotel en terras

Lekker aanschuiven

Ontvang uw gasten in een uitnodigend interieur. Creëer een warme en gezellige sfeer waar eten, drinken en ontspanning moeiteloos in elkaar overlopen. Met het juiste horecameubilair wordt het uitje een ware belevenis!

BRANCHES

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ontvang nu de nieuwste trends op horecagebied en laat u inspireren!

Onze Merken

Ook voor uw complete horecainrichting
Vloeren

In de horeca, food industrie en vrijetijdssector worden hoge eisen gesteld aan aan hygiëne en veiligheid. Caribbean Innovation  is gespecialiseerd in vloeren, o.a. gelegd volgens de HACCP norm.

Keukenapparatuur

In een professionele (bedrijfs)keuken moeten de apparatuur en indeling perfect aansluiten op het werk dat u verricht. Caribbean Innovation helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Keukenaccessoires

Voor allerlei soorten keukenbenodigdheden voor uw commerciele of professionele keuken kunt u bij ons terecht. Van professionele kook- en braadpannen tot al uw keukenmateriaal.

Akoestische plafonds